Skip to main content

Tæt på naturskønne omgivelser

Området ligger tæt på de naturskønne omgivelser ved kaserneområdet. Tæt på skov og på et af kommunens rekreative områder ”Anlægget”. Samtidig er der ikke langt til hverken motorvej eller byens centrum.

Ringsted Kommune er inde i en rivende udvikling som bosætningskommune, og området i Kasernebyen ligger perfekt tæt på bymidten, Kongrescentret, sportscentret og tæt på transportmuligheder til København og Odense, hvilket gør det attraktivt at bosætte sig der for de aktive seniorer og børnefamilier.

Shopping, kultur og fritid i børnevenlige Ringsted.
Ringsted er, sammen med Køge og Roskilde, en af de klassiske sjællandske købstæder, hvor pulserende byliv blandes med charme og idyl.

Ringsted er favoritbyen
De tre byer Ringsted, Køge og Roskilde er tilsammen udråbt til at være Sjællands ”Trekantområde”. Ønsker man at etablere sig i en af de 3 byer, er Ringsted vinderen, når det drejer sig om bosætningspriser, hvorfor byen er kendt for bl.a. at være pendlernes favoritby.

Når man bor i Kasernebyen, er man tæt på alle byens tilbud – de sjove såvel som de praktiske. Bymidten er i gåafstand, og den er præget af hyggelige gågader, hvor man finder et væld af forskellige specialbutikker, der inviterer til spændende shopping. Samtidig ligger Danmarks eneste outletcenter næsten lige udenfor døren.

Derudover har Ringsted et nyt stort indkøbscenter, RingStedet, der ligger lige ved motorvejen, som også har hurtig tilkørsel fra Kasernebyen.

Ringsted har stort fokus på børneområdet, og kommunen har pasningsgaranti for alle. Udover de traditionelle dagsordninger, tilbydes også aften- og nattepasning.